Agenda

Regelmatig is er overleg met inwoners en organisaties in Groenekan. Nieuwe ontwikkelingen worden bijvoorbeeld besproken met de klankbordgroep. Hierin zitten vertegenwoordigers van verschillende Groenekanse organisaties en direct omwonenden, maar ook een aantal inwoners op persoonlijke titel. Ook worden informatieavonden georganiseerd. Eerst voor direct omwonenden en daarna ook voor alle inwoners. De avonden worden aangekondigd in lokale kranten, maar vindt u natuurlijk ook altijd op onze website op de agenda.

In onderstaand overzicht vindt u de bijeenkomsten van de komende tijd.

We houden de richtlijnen van het RIVM m.b.t. corona nauwlettend in de gaten.

De opzet van de avonden en frequentie, maar ook tijden en locaties, kunnen daardoor nog wijzigen. Houd daarom deze website goed in de gaten!

Bijeenkomsten zijn voorlopig uitgesteld.

Zonneweide Voordaan is in voorbereiding.

Op de bijeenkomst van 18 november 2021 georganiseerd door omwonenden, waarbij aanwezig ook enkele Groenekanse verenigingen, over dit initiatief, is besloten om in dit stadium niet met ons te spreken over de vormgeving van de zonneweide, maar eerst aan de gemeente te vragen wat de kaders zijn waarbinnen dergelijke initiatieven ontwikkeld kunnen worden in Groenekan. 

Wij hebben op basis hiervan besloten de geplande bijeenkomsten over het conceptontwerp dat in wording is voorlopig uit te stellen, totdat de Gemeente zich uitspreekt over deze kaders.

Verslagen van eerdere bijeenkomsten:


Verslag bijeenkomst 20 en 22 september 2021 – Link

Verslag bijeenkomst 11 oktober 2021 – link

Verslag bijeenkomst 25 oktober 2021 – link

Scroll naar top