Op de voorgaande 2 informatieavonden spreken we af met de aanwezigen, dat we de volgende bijeenkomst de eerste stap zetten om met elkaar aan de tekentafel te gaan. Een eerste ontwerpsessie wordt voorbereid en het ontwerpbureau Elerwoude is daarom ook aanwezig. Echter we zitten op 11 oktober vooral met nieuwe mensen om tafel, omwonenden die de vorige bijeenkomsten gemist hadden. Zij zijn vanzelfsprekend nog niet toe aan een ontwerpsessie en willen vooral met ons in gesprek.

Er wordt gesproken over het verslag van de eerdere twee bijeenkomsten. Het is niet handig dat we de twee avonden tot een verslag hebben gemaakt. Er zijn mensen positief, neutraal en negatief over een Zonneweide in Groenekan.  Alle meningen krijgen een plek en iedereen wordt gehoord. We praten verder over vertrouwen, over het proces en maken daarover ook afspraken met elkaar. De geplande ontwerpsessie wordt een informatieavond.

Gespreksverslag

Er wordt genotuleerd door BENG! Gespreksverslagen worden altijd eerst voorgelegd aan de aanwezigen. Aanwezigen kunnen  aangeven of zij zich herkennen in de inhoud. Na akkoord van aanwezigen wordt het verslag gepubliceerd op de website.

Download ‘Verslag van 11 oktober 2021’

Scroll naar top